Searching...
lunes, 13 de junio de 2016

Ribó fes el favor de mantindre Valéncia neta/ Ribó haz el favor de mantener Valencia limpia.


Diguen nosatros que dels 300.000 i pico euros per a Raimon, o dels més de 100.000 per al foment de la llengua catalana en la nostra terra, de la cessió de la plaça de bous gratïta en abril per als actes de la derrota d'Almansa, de la partida per a "escola valenciana" "ACPV" i un llarc etcétera, s'haurien pogut destinar uns mils d'euros per a mantindre Valéncia neta i com correspon. 


No se pot dir que les coes de la gent que anava a per menjar al Banc d'Aliments -tancat o a punt de se tancat- donen mala image al Cap i Casal i en acabant que nos trobem en gent que denúncia estes imàgens en els seus carrers i barris. I que ademés se queixen de que Ribó no els deixa publicar-ho en el seu facebook, ¿A ón està l'alcalde del poble ara?
 

Senyors del tripartit, els que anaven a salvar barris i rescatar a la gent, ¿pensen posar remei ad açò? ¿O els tenim que traure els colors de cara a les eleccions per a que netegen els carrers com cal?



Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià




Decimos nosotros que de los 300.000 y pico euros para Raimon, o los más de 100.000 para el fomento de la lengua catalana en nuestra tierra, de la cesión de la plaza de toros gratuita en abril para los actos de la derrota de Almansa, de la partida para "escuela valenciana" "ACPV" y un largo etcétera, se habrían podido destinar unos miles de euros para mantener Valencia limpia y como corresponde.




No se puede decir que las colas de la gente que iba a recoger comida al Banco de Alimentos -cerrado o a punto de se cerrado- dan mala imagen al Cap i Casal y después nos encontremos con gente que denuncia estas imágenes de sus calles y barrios. Y que además se quejan de que Ribó no les deja publicarlo en su facebook, ¿Dónde está el alcalde del pueblo ahora?

Señores del tripartito, los que iban a salvar barrios y rescatar a la gente, ¿piensan poner remedio a esto? ¿O los tenemos que sacar los colores de cara a las elecciones para que limpien las calles como es debido?


Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone



Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!