Searching...
lunes, 13 de junio de 2016

Nostre més ferm rebuig als extremistes radicals/ Nuestro más firme rechazo a los extremistas radicales.

 Omar Mateen mata a una cinquantena de persones del colectiu LGTBI en Orlando, EEUU. I la veritat és que el nom nos és indiferent, lo que no deixa indiferent a ningú estos dies, semanes, mesos ya, és el radicalisme que impera en el món sancer. 

Ningú té dret a llevar la vida de ningú, baix ningun concepte o motiu, si els radicalismes comencen a guanyar les batalles serà inevitable una nova catàstrofe a nivell mundial. Portem uns dies de massa radicalisme i les autoritats hauran de complir en la seua faena i parar als violents, vinguen d'a on vinguen i siguen seguidors fanàtics de qui siguen. 

Este chic ha cridat a emergències -abans de posar-se a disparar contra inocents- declarant la seua llealtat a Daesh, grup terroriste procedent de l'estat islàmic (Irak, Siria...) i que tantes morts sense sentit porta en el seu haber. La reivindicació de l'atac terroriste ha segut publicada per l'agència de notícies Amaq, afí al grup yihadiste. 


El nostre condol a les víctimes, les famílies i a tot el colectiu LGTBI. ¡Prou de radicalismes! ¡Ixcà estes imàgens no es tornen a repetir mai més! 






















Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià




Omar Mateen mata a una cincuentena de personas del colectivo LGTBI en Orlando, EEUU. Y la verdad es que el nombre nos es indiferente, lo que no deja indiferente a nadie estos días, semanas, meses ya, es el radicalismo que impera en el mundo entero.

Nadie tiene derecho a quitar la vida de nadie, bajo ningún concepto o motivo, si los radicalismos comienzan a ganar las batallas será inevitable una nueva catástrofe a nivel mundial. Llevamos unos días de demasiado radicalismo y las autoridades deberán cumplir con su trabajo y parar a los violentos, vengan de donde vengan y sean seguidores fanáticos de quienes sean.

Este chico ha llamado a emergencias -antes de ponerse a disparar contra inocentes- declarando su lealtad a Daesh, grupo terrorista procedente del estado islámico (Irak, Siria ...) y que tantas muertes sin sentido lleva en su haber. La reivindicación del ataque terrorista ha sido publicada por la agencia de noticias Amaq, afín al grupo yihadista.


Nuestro pésame a las víctimas, las familias y a todo el colectivo LGTBI. ¡Basta de radicalismos! ¡Ojalá estas imágenes no se vuelven a repetir nunca más!



























Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone



Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!