Searching...
domingo, 5 de julio de 2015

Queixa presentada en el PROP per a l'alcalde de Simat / Queja presentada en el PROP para el alcalde de Simat



Queixa presentada en el PROP per a l'alcalde de Simat, en sagell d'entrada Valéncia a 3 de juliol de 2015



Segons informava el diari Levante-EMV el dia 2 de juliol del 2015, l'alcalde de Simat ha substituït el retrat dels Reis d'Espanya per una foto de Joan Fuster i en atres dependències ha posat unes atres del Che Guevara eliminant la Real Senyera del seu despaig.

Des de CCV volem recordar-li que son despaig està en l'ajuntament i que el mateix pertany a tots els habitants de Simat, per la qual cosa, nos sembla una falta de respecte cap a tots els ciutadans la colocació d'una foto del falangiste i despuix pancatalaniste Joan Fuster, el qual tingué sempre idees totalitàries, primer franquistes i més tart imperialistes catalanistes. Sobre l'eliminació de la Real Senyera, nos sembla insultant cap al poble valencià, puix és la bandera que representa a tots els valencians segons l'Estatut d'Autonomia i aixina és des de temps de Pere "El Cerimoniós".

CCV li demana la retirada de la fotografia del radical Joan Fuster de l'ajuntament i que reponga de manera immediata la Real Senyera, perque li recordem que vosté és l'alcalde de TOTS els veïns de Simat i en estes actuacions solament crea vosté discrepàncies entre els veïns.

També volem fer referència als quadros que ha posat del Che Guevara. Demostrada la seua homofòbia i el seu totalitarisme, demostrat que eixecutà a centenars de persones pel simple fet de sospitar-los traïdors a la seua ideologia, persona que disparava en freqüència als seus comandants i soldats sense juí previ...Despuix d'apoderar-se de Cuba encarcerà als homosexuals i solicità l'eixecució de tots els dissidents polítics, abolint la llibertat de prensa, etc. 

Deixem uns enllaços que poden ser d'utilitat per al coneiximent d'este personage, una verdadera chancha per a les tendes de camisetes, gorres, clauers, etc. 









Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


 Círcul Cívic Valencià

Queja presentada en el PROP para el alcalde de Simat, con sello de entrada Valencia a 3 de julio de 2015



Según informaba el diario Levante-EMV el día 2 de julio del 2015, el alcalde de Simat ha substituido el retrato de los Reyes de España por una foto de Juan Fuster i en otras dependencias ha puesto otras del Che Guevara y ha eliminado la Real Senyera de su despacho.

Desde CCV queremos recordar que su despacho está en el ayuntamiento y que este pertenece a todos los habitantes de Simat, por lo que nos parece una falta de respeto hacia todos los ciudadanos que coloque una foto del ex-falangista y pancatalanista Juan Fuster, el cual tuvo siempre ideas totalitarias, primero franquistas y después imperialistas pancatalanistas. En cuanto a la eliminación de la Real Senyera, nos parece insultante hacia el pueblo valenciano, ya que es la bandera que representa a todos los valencianos según el Estatuto de Autonomía y así es desde tiempos de Pedro "El Cerimonioso".

CCV le pide que elimine de inmediato la fotografía del radical Joan Fuster del ayuntamiento y que vuelva a colocar la Real Senyera, porque le recordamos que usted es el alcalde de TODOS los vecinos de Simat y con estas actuaciones solo crea usted discrepancias entre los vecinos.

También queremos hacer referencia a los cuadros que ha puesto del Che Guevara, demostrada su homofobia y su totalitarismo. Ejecutó a cientos de personas por sospecharlos traidores a su ideología, disparaba con frecuencia a sus comandantes y soldados sin juicio previo. Después de apoderarse de Cuba encarceló a los homosexuales y solicitó la ejecución de todos los disidentes políticos, quitó la libertad de prensa, etc.

Dejamos unos enlaces que pueden ser de utilidad para el conocimiento de este personaje, un verdadero chollo para las tiendas de camisetas, llaveros, etc…

http://mitofago.com.mx/internacional/el-verdadero-che-guevara
http://esblog.panampost.com/richard-salvatierra-ube/2013/11/24/10-frases-citadas-del-che-guevara-tan-grandiosas/
http://cybernautas.espana-foro.com/t416-hablemos-del-che-en-miami







Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!