Searching...
lunes, 22 de junio de 2015

Invasió dels independentistes catalans / Invasión de los independentistas catalanes

Els independentistes catalans apleguen hui a Vinaròs
per a celebrar Sant Joan com a dia nacional dels països catalans


Nos neguem a la declaració de Sant Joan com a “festa nacional dels països catalans” i tachem de covarts a els que hui van a invadir Vinaròs celebrant eixa mateixa festa que reclamen (http://www.circulocivico.org/2015/06/nos-neguem-la-declaracio-de-sant-joan.html)

Vos resumim la notícia i passem a la part constructiva. Les associacions Òmnium Cultural i Espai Mata de Jonc –catalanes independentistes les dos- encara que siguen les impulsores d'estos actes no treballen a soles, tenen el respal de la Generalitat Catalana i la Federació Llull composta per Òmnium i Acció Cultural  del País Valencià.  http://www.acpv.cat/web/federacio-llull

Açò nos fa estar convençuts que les associacions valencianes que estan a favor dels “països catalans” estaran en esta celebració que mai deuria haver-se produït. 

En soports oficials com la pàgina web del Govern que presidix Artur Mas se citen les Fogueres de Sant Joan que se celebren en la Comunitat Valenciana en ciutats com Alacant entres les «festes del fòc dels Països Catalans». En el mateix apartat de «culturcat.cat» s'inclouen les Falles de Valéncia.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) compartix en Òmnium Cultural -promotora dels actes en motiu de Sant Joan- la Federació Llull, una organisació que té entre els seus objectius promoure «un futur compartit per als Països Catalans».

Els promotors dels actes separatistes del pròxim 23 de juny argumenten lliteralment que la celebració de Sant Joan «alcança geogràficament totes les comarques dels Països Catalans, des dels Corberes, més allà dels Pirineus, fins al sur del País Valencià, i des de les terres entrades d'Aragó fins a les illes de la mar Balear».

La matinada del 22 a 23 de juny està previst que Òmnium Cultural realise un acte en la localitat castellonenca de Vinaròs per a representar l'arribada de la «llama del Canigó»

El mateix ajuntament de Vinaròs ho porta en el seu programa de Festes de Sant Joan i Sant Pere. http://www.vinaros.es/documentos/festes2015.pdf Dia 23 de juny de 2015 a les 18.00 h. Arribada de “LA FLAMA DEL CANIGÓ” portada pels seus portadors des de la montanya del Canigó fins a Vinaròs. A continuació diferents actuacions en la plaça Parroquial i en finalisar passacarrer pel centre de la ciutat. Organisa: Associació Cultural “Jaume I”

Des de Círcul Cívic Valencià volem obrir les portes del nostre facebook, tuitter, pàgina web…ho posem tot a la vostra disposició per a que aporteu cóm es deu afrontar esta situació que afecta a la nostra terra, pero no solament ho demanem als valencians, ho demanem també als catalans no independentistes, als aragonesos, als balears i per supost no tanquem les portes a qualsevol espanyol siga d'a on siga que nos puga aportar idees i ajudar a difondre que els valencians no som independentistes.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià


Los independentistas catalanes llegan hoy a Vinaroz
para celebrar San Juan como día nacional de los países catalanes



Nos negamos a la declaración de San Juan como “fiesta nacional de los países catalanes” y tachamos de cobardes a los que hoy van a invadir Vinaroz celebrando esa misma fiesta que reclaman (http://www.circulocivico.org/2015/06/nos-neguem-la-declaracio-de-sant-joan.html)

Os resumimos la noticia y pasamos a la parte constructiva. Las asociaciones Omnium Cultural y Espai Mata de Jonc –catalanas independentistas las dos- aunque sean las impulsoras de estos actos no trabajan solas, tienen el respaldo de la Generalitat Catalana i la Federación Llul compuesta por Òmnium y Acció Cultural  del País Valencià.  http://www.acpv.cat/web/federacio-llull 

Esto nos hace estar convencidos que las asociaciones valencianas que están a favor de los “países catalanes” estarán en esta celebración que nunca debería haberse producido. 

En soportes oficiales como la página web del Gobierno que preside Artur Mas se citan las Hogueras de San Juan que se celebran en la Comunidad Valenciana en ciudades como Alicante entras las «fiestas del fuego de los Países Catalanes». En el mismo apartado de «culturcat.cat» se incluyen las Fallas de Valencia.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) comparte con Òmnium Cultural -promotora de los actos con motivo de San Juan- laFederació Llull, una organización que tiene entre sus objetivos promover « un futuro compartido para los Paísos Catalanes».

Los promotores de los actos separatistas del próximo 23 de junio argumentan literalmente que la celebración de San Juan «alcanza geográficamente todas las comarcas de los Países Catalanes, desde les Corberes, más allá de los Pirineos, hasta el sur del País Valencià, y desde las tierras entradas de Aragón hasta las islas del mar Balear».

La madrugada del 22 a 23 de junio está previsto que Òmnium Cultural realice un acto en la localidad castellonense de Vinaroz para representar la llegada de la «llama del Canigó»

Además el mismo ayuntamiento de Vinaroz lo lleva en su programa de Fiestas de San Juan y San Pedro. http://www.vinaros.es/documentos/festes2015.pdf Día 23 de junio de 2015 a las 18.00 h. Llegada de “LA FLAMA DEL CANIGÓ” traída por sus portadores desde la montaña del Canigó hasta Vinaròs. A continuación diferentes actuaciones en la plaza Parroquial, al finalizar pasacalle por el centro de la ciudad. Organiza: Asociación Cultural “Jaume I”

Desde Círculo Cívico Valenciano queremos abrir las puertas de nuestro facebook, tuitter, página web…lo ponemos todo a vuestra disposición para que aportéis cómo se debe afrontar esta situación que afecta a nuestra tierra, pero no solo lo pedimos a los valencianos, queremos que los catalanes no independentistas, los aragoneses, los baleares y por supuesto no cerramos las puertas a cualquier español sea de donde sea que nos pueda aportar ideas y ayudar a difundir que los valencianos no somos independentistas.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!