Searching...
viernes, 29 de mayo de 2015

Valencianistes, anem a omplir el centre de Valéncia cap i casal esta fi de semana / Valencianistas vamos a llenar el centro de Valencia este fin de semana


En motiu de la III Fira d'Entitats Culturals Valencianistes, esta fi de semana pròxima, dissabte i dumenge (30 i 31 de maig), més de 30 entitats culturals, cíviques, socials, deportives, empreses i institucions valencianes, estaran presentd en l'esplanada de la plaça de bous del Cap i Casal, la fira permaneixerà accessible i gratuïta des de les 10.00 h fins a les 20.00 h els dos dies.

Per supost Círcul Cívic Valencià estarà allí junt al restant d'entitats. Des d'estes llínees vos volem animar –ara més que mai- a que passeu a visitar la Fira, l'oferta és àmpla, des de cultura, folclor, llengua, costums, tradicions fins a la novetat d'esta edició a la qual acodix per primera volta la penya deportiva més gran del Valéncia Cf. La Curva Nord estarà allí i encara que no sabem els seus plans, segur que no deixen indiferent a ningú. Porteu als chiquets a fruir d'un gran dia en un gran ambient festiu i familiar, a on lo important és reivindicar i defendre tot lo valencià.

Si eres més tradicional, puix podràs visitar als “Seguidors de la Mare de Deu dels Desamparats”, si t'interessa la formació podràs conéixer de primera mà les entitats “Lo Rat Penat” “Real Acadèmia de Cultura Valenciana” “Institut d'Estudis Valencians” i molt més…Ací vos deixem la llista completa de tots els participants:

- Lo Rat Penat.
- Ateneu Mercantil de Valéncia.
- Institut d´Estudis Valencians.
- El Piló de Burjassot.
- Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana RACV.
- Associació d´Escritors en Llengua Valenciana AELLVA.
- Grup d´Acció Valencianista GAV.
- Plataforma Valencianista PLV.
- Círcul Cívic Valencià CCV.
- Curva Nord VCF CN10.
- Editorial Mosseguello.
- Rogle Cultural Constantí Llombart.
- Convenció Valencianista.
- Junts Front a l´AVL.
- Círcul Jove.
- Joventuts del GAV.
- Joventuts de Lo Rat Penat.
- Regne de Valéncia Gais i Lesbianes.
- Universitat Valenciana d´Estiu
- Software Valencià
- www.valenciaencasa.com
- Grup Cultural Ilicità.
- Cardona i Vives de Castelló.
- Grup de Dònes Valencianes.
- Mistium.
- Associació Amics de Vicent González Lizondo.
- Editorial Gom Llibres.
- Seguidors de la Mare de Déu dels Desamparats.
- Associació Cultural l´Horta.
- Zeladors del Regne de Valéncia.
- Polseres Valencianes Mar Ramos.
- Llum i Claritat.
- PTV Telecom.

Recordar a tot lo món que esta Fira és totalment gratuïta, ya que en celebrar-se en l'esplanada de la plaça de bous, no hi ha entrada ni res semblat. Lo que si vos podem assegurar és molt de valencianisme, la possibilitat d'adquirir llibres en llengua valenciana –ací no voreu català- adquirir polseres, accessoris i moltes coses més.

Lo que més nos importa és oferir tota l'informació que la gent puga necessitar, a tots els nivells de valencianisme. Círcul Cívic Valencià vos oferirà tota la documentació necessària per a l'educació escolar dels vostres fills, els vostres drets no poden llevar-vos-els. Posarem a la vostra disposició fulls oficials de “Solicitut de canvi de programa llingüístic” i moltes coses més.

Tindrem música, artículs que vos van a enchisar i com a nota solidària, anem a posar una vedriola per a arreplegar donatius –cada u lo que puga, des de cèntims- per a recolzar una gran causa, que encara que no es porte des de Valéncia, nos pertoca a tots i en la que creem que devem estar. Nos referim a la lluita de Policarpo Sánchez i Salvar l'Archiu de Salamanca, contra la Generalitat de Catalunya per a que torne als seus llocs d'orige (Valéncia, Segorb, etc. entre ells) els papers trets illegalment i que poden canviar l'història del nostre país, desvirtuant les veritats a conveniència dels separatistes catalans, cosa que no podem permetre.

Ací vos deixem uns enllaços per a que –els que encara no estiguen informats- puguen saber més sobre este assumt i lo important que és per a tots. https://www.youtube.com/watch?v=dZz_jG0vCX0 Per favor, mireu este vídeo i recordeu que deixant encara que siga un cèntim en la vedriola que CCV posarà en la Fira, podem ajudar a este gran home. Tots els diners arreplegats en eixa vidriola seran enviats a l'Associació Salvar l'Archiu de Salamanca. Si no podeu acodir a la Fira visiteu sa página web www.salvararchivosalamanca.es a on podreu fer les donacions via Paypal o en tarjeta de crèdit.



Lo restant ho deixem per a sorpreses i passar dos dies genials tots junts, fent valdre el nostre valencianisme, en un ambient festiu i familiar.

Ara més que mai vos necessitem a tots, puix s'acosten temps roïns per a la nostra terra i hem de fer pinya i crear una unió increbantable.

Cultura, jocs, gastronomia, llibres, música, participació, alegria, valencianisme pels quatre costats i molt més ¡Acosta’t esta fi de semana i goja!

¡Vos esperem a tots! I solament un desig, vore nostra Real Senyera en els balcons de la ciutat com a símbol de soport a este event i a tota la nostra cultura per a que ningú nos la puga –ni ensomiant-ho- furtar-nos-la.  

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià


Con motivo de la III Feria de Entidades Culturales Valencianistas, este próximo fin de semana, sábado y domingo (30 y 31 de mayo), más de 30 entidades culturales, cívicas, sociales, deportivas, empresas, instituciones valencianas se darán cita en la explanada de la plaza de toros de Valencia capital, la feria permanecerá accesible y gratuita desde las 10:00h hasta las 20:00h los dos días.

Por supuesto Círculo Cívico Valenciano estará allí junto al resto de entidades. Desde estas líneas os queremos animar –ahora más que nunca- a que paséis a visitar la Feria, la oferta es amplia desde cultura, folclore, lengua, costumbres, tradiciones hasta la novedad de esta edición a la cual  acude por primera vez una de las peñas deportivas más grandes del  ValenciaCf. La Curva Nord estará allí y aunque no sabemos sus planes, seguro que estos no dejan indiferente a nadie. Traed a los niños a disfrutar de un gran día en un gran ambiente festivo y familiar, donde lo que importa es reivindicar y defender todo lo valenciano.

Si eres más tradicional, pues podrás visitar a los  “Seguidores de la Mare de Deu des Desamparats”, si te interesa la formación podrás conocer de primera mano las entidades “Lo Rat Penat” “Real Academia de Cultura Valenciana” “Instituto de Estudios Valencianos” y mucho más…Aquí os dejamos la lista completa de todos los asistentes:

- Lo Rat Penat.
- Ateneu Mercantil de Valéncia.
- Institut d´Estudis Valencians.
- El Piló de Burjassot.
- Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana RACV.
- Associació d´Escritors en Llengua Valenciana AELLVA.
- Grup d´Acció Valencianista GAV.
- Plataforma Valencianista PLV.
- Círcul Cívic Valencià CCV.
- Curva Nord VCF CN10.
- Editorial Mosseguello.
- Rogle Cultural Constantí Llombart.
- Convenció Valencianista.
- Junts Front a l´AVL.
- Círcul Jove.
- Joventuts del GAV.
- Joventuts de Lo Rat Penat.
- Regne de Valéncia Gais i Lesbianes.
- Universitat Valenciana d´Estiu
- Software Valencià
- www.valenciaencasa.com
- Grup Cultural Ilicità.
- Cardona i Vives de Castelló.
- Grup de Dònes Valencianes.
- Mistium.
- Associació Amics de Vicent González Lizondo.
- Editorial Gom Llibres.
- Seguidors de la Mare de Déu dels Desamparats.
- Associació Cultural l´Horta.
- Zeladors del Regne de Valéncia.
- Polseres Valencianes Mar Ramos.
- Llum i Claritat.
- PTV Telecom.

Recordar a todo el mundo que esta Feria es totalmente gratuita, ya que al celebrarse en la explanada de la plaza de toros, no hay entrada ni nada parecido. Lo que si os podemos asegurar es mucho valencianismo, la posibilidad de adquirir libros en lengua valenciana –aquí no veréis catalán- adquirir pulseras, accesorios y muchas cosas más.

Lo que más nos importa es ofrecer toda la información que la gente pueda necesitar, a todos los niveles de valencianismo. Círculo Cívico Valenciano os ofrecerá toda la documentación necesaria para la educación escolar de vuestros hijos, vuestros derechos no os los pueden quitar. Pondremos a vuestra disposición hojas oficiales de “Solicitud de cambio de programa lingüístico” y muchas cosas más.
Tendremos música, artículos que os van a encantar y como nota solidaria, vamos a poner una hucha para recoger donativos –cada uno lo que pueda, desde céntimos- para apoyar una gran causa que aunque no se lleva desde Valencia, nos atañe a todos y en la que creemos que debemos estar. Nos referimos a la lucha de Policarpo Sánchez y Salvar el Archivo de Salamanca  contra la Generalitat de Cataluña para que devuelva a sus sitios de origen (Valencia, Segorbe, etc. entre ellos) los papeles sacados ilegalmente y que pueden cambiar la historia de nuestro país, desvirtuando las verdades a conveniencia de los separatistas catalanes, cosa que no podemos permitir.

Aquí os dejamos unos enlaces para –los que aún no estén informados- puedan saber más sobre este tema y lo importante que es para todos. https://www.youtube.com/watch?v=dZz_jG0vCX0 Por favor, mirad este video y recordad que dejando aunque sea un céntimo en la hucha que CCV pondrá en la Feria, podremos ayudar a este gran hombre. Todo el dinero recogido en esa hucha será enviado a la Asociación Salvar el Archivo de Salamanca. Si no podéis acudir a la Feria visitad su página web www.salvararchivossalamanca.es donde podéis  hacer la donación vía Paypal o con Tarjeta de crédito.


El resto lo dejamos para sorpresas y pasar dos días geniales todos juntos, haciendo valer nuestro valencianismo, en un ambiente festivo y familiar.

Ahora más que nunca os necesitamos a todos, se avecinan malos tiempos para nuestra tierra y hemos de hacer piña y crear una unión inquebrantable.

Cultura, juegos, gastronomía, libros, música, participación, alegría, valencianismo por los cuatro costados y mucho más. ¡Acércate este fin de semana y disfruta! 

¡Os esperamos a todos! Y solo un deseo, ver nuestra Real Señera en los balcones de la ciudad como símbolo de apoyo a este evento y a toda nuestra cultura para que nadie nos la pueda –ni soñando- quitárnosla. 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!