Searching...
lunes, 27 de abril de 2015

Demanem que es declare entitat “non grata” a Escola Valenciana en els ajuntaments valencians

De 20 trobades, enguany se celebren (algunes ya s'han celebrat) 9 en ajuntaments governats pel PPCV, el partit "defensor de les senyes d´identitat valencianes": Tàrbena, El Campello, Petrer, Xàtiva, Valéncia, El Campello (de nou), Benetússer, La Canyada de Biar, El Camp de Mirra i Santa Pola. Ací poden vore les dades, les localitats i per qui estan governades. A continuació poden vore el llistat de totes del trobades organisades per a este 2015.

28 De Març: Agullent (la Vall d'Albaida) Compromís
29 De Març: Vila-Real (la Plana Alta I La Plana Baixa) Pspv
1 D'abril: Xérica (l'Alt Palància)Pspv
18 D'abril: Tàrbena (la Marina Baixa) PP
19 D'abril:Alginet (la Ribera)Compromís, Benifairó De Les Valls (el Camp De Morvedre) Pspv, Xaló (la Marina Alta) Compromís
24 D'abril: El Campello (l'Alacantí - Secundària I Bachillerat) PP
25 D'abril: Petrer (les Valls Del Vinalopó)PP, Xàtiva (la Costera) PP
26 D'abril: Barri De Russafa (València)PP, El Campello (l'Alacantí - Infantil I Primària)Pp, Godella (l'Horta Nort)Pspv, L'Eliana (el Camp De Túria)Pspv, Morella (els Ports) Pspv
2 De Maig: L'Alqueria de la Comtesa (la Safor-Valldigna) Pspv
30 De Maig: Benetússer (l'Horta Sur) PP
6 De Juny: La Canyada (l´Alcoyà) PP, El Camp De Mirra (el Comtat)PP, Santa Pola (el Baix Vinalopó I El Baix Segura) PP

No són poques les vegades que hem denunciat les ingerències d'Escola Valenciana en l'ensenyança dels nostres chiquets i les que nos queden , nos temem. En estos enllaços, per ad aquells que els agrade estar ben informats i anar llegint, els deixem les que hem fet només este més d’abril. Des del primer enllaç a on incloem més denúncies anteriors fins a la publicada ahir mateixa a on presentàvem els documents que vàrem portar el divendres passat davant la Fiscalia de Menors. 


Vist que el PPCV la Llei de Senyes no la complix ni la fa complir, hem d'anar un pas més allà i anirem els que facen falta. Al PP a soles dir-li lo despreciables que són per enganyar o intentar-ho, al poble valencià, el qual en la seua gran majoria no accepta el català com la llengua pròpia ni els “països catalans” com el nostre territori, puix els valencians ya tenim una terra, una llengua i una cultura, per cert, molt més antiga i gloriosa que la que nos volen impondre a la força per motius merament polítics. 

Per açò, pels greus fets ocorreguts en Agullent el passat 28 de març en una d'estes “trobades” adoctrinadores al més pur estil nazi i perque contem en el recolzament de la majoria del poble valencià, el divendres 23 d'abril Círcul Cívic Valencià solicità als següents ajuntaments: Alqueria de la Comtesa, Benetússer, Camp de Mirra, Canyada de Biar, El Campello, L'Eliana, Godella, Morella, Petrer, Santa Pola, Valéncia Cap i Casal i Xàtiva...(les atres localitats ya havien realisat les trobades de 2015) que en el pròxim ple municipal, és condenen les accions de l'entitat Escola Valenciana realisades en la localitat d'Agullent el dia 28 de març (trobada 2015), aixina com la declaració d'entitat Non Grata per als municipis adés citats. 

Círcul Cívic Valencià és sabedor de que, per una banda és tart per a reclamar en la majoria de localitats, puix ya han passat les “trobades” i per atra que no creem en el PP ni en que faca complir la seua pròpia llei de símbols ni tan sols en els ajuntaments governants per ells. Les sigles PP casi podrien passar a ser Partit Pancatalaniste. Pero tot açò no nos farà callar, més be al contrari, seguirem denunciant i publicant totes estes ingerències que rallen lo illegal. 

A continuació els deixem la carta íntegra dirigida a l’Ajuntament de Valéncia i remesa a totes les demés localitats nomenades en la solicitut de declaració d'entitat “Non Grata” per a Escola Valenciana. 

També els informem que el mateix dia vàrem presentar als mateixos ajuntaments que si Escola Valenciana no complia la llei de senyes,  se li retiren els permissos per a fer les trobades i les subvencions públiques: Círcul Cívic Valencià Solicita de l´Ajuntament de Valéncia que es prenguen les mides necessàries per a evitar enaltiments catalanistes o menyspreus als nostres símbols. Si l'entitat Escola Valenciana no es comprometen a garantisar el compliment de la Llei de Senyes i Símbols, no deu de ser autorisada a fer trobades en cap municipi valencià, ya que per a eixercir un dret no poden violar atres drets dels ciutadans valencians, la proporcionalitat i ponderació d'interessos està per damunt dels d'Escola Valenciana.

Esta atra carta serà publicada íntegra per Círcul Cívic Valencià demà mateixa, en l'intenció de no fer esta publicació més llarga. 

CARTA ÍNTEGRA ENVIADA UNA CÒPIA DE LA MATEIXA A CADA AJUNTAMENT DELS CITATS: 




Enllaços de les diferents cartes enviades en el seu sagell


Document nº 1 Amenaces de mort i gent en manifestació illegal, identificació d'u dels participans com possible autor de les amenaces


Els participants de la manifestació ilegal, van quedant i podem vore les seues intencions


Escola valenciana donant soport a este tipo de gent i les seues actituts agressives


Document nº 2 Notícia del periòdic ABC, i diferents fotografies de les injuries als consellers




Document nº3 Denúncia a la Delegada del Govern 





Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià






0 comentarios:

 
Back to top!