Searching...
lunes, 2 de marzo de 2015

XXVII DIA DE LA LLENGUA I DE LA CULTURA VALENCIANES (2 i 3 de març) / XXVII DÍA DE LA LENGUA Y DE LA CULTURA VALENCIANAS (2 y 3 de marzo)

Des de Círcul Cívic Valencià volem sumar-nos als actes de celebració del XXVII dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes que la Real Acadèmia de Cultura Valenciana ha previst per a hui dia 2 i demà 3 de febrer. En l'enllaç podeu vore el programa d'actes complet.

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana nos convida a fruir dels actes organisats per al Dia de la Llengua i de la Cultura Valencianes, en el qual es commemora la mort d'Ausias March.

Enguany estarà dedicat a la figura de l'ILM, SR. En Xavier Casp. Poeta, escritor i intelectual. Figura insigne del valencianisme del sigle XX i que fon decà de la RACV des de l'any 1990 fins al 2001.
Valéncia 2-3 març de 2015



PROGRAMA

Dilluns 2 de març de 2015 a les 19.00 hores Conferència Homenage a Xavier Casp en el Saló d'Actes de la RACV. Carrer Avellanes, 26 – Valéncia.

Dimarts 3 de març de 2015 durant tot el dia, ofrena floral en la tomba d'Ausias March (porta romànica de la Sèu de Valéncia)

18.00 hores: Missa en l'Altar Major de la Sèu de Valéncia, en memòria d'Ausias March.

19.00 hores: En el Saló del Consolat del Mar de la Llonja de Valéncia (entrada pel Carrer de la Llonja, núm. 2).

Acte Institucional.

Informe de treballs i proyectes de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV, pel Director de la Secció, l’Ilustríssim Sr. En Voro López Verdejo.

Presentació del Traductor Valencià, pel Sr. En Tomàs Miralles, Becari del Patronat de la RACV.

Presentació de l’edició “on line” de la Gramàtica de la Llengua Valenciana pel Sr. N’Òscar Rueda Pitarque, Agregat Colaborador de la Secció.

Remembrança de la figura de Xavier Casp Vercher per l’Ilustríssim Sr. En Voro López Verdejo, Acadèmic de Número i Director de la Secció i la Sra. Na Marta Lanuza Vives, Agregada Colaboradora de la Secció.

Tancament de l’acte en paraules de l’Ilustríssim Sr. N’Enrique de Miguel Fernández, Decà de la RACV.



Desde Círculo Cívico Valenciano queremos sumarnos a los actos de celebración del XXVII día de la Lengua y de la Cultura Valencianas que la Real Academia de Cultura Valenciana ha previsto para hoy día 2 y mañana 3 de febrero. En el enlace podéis ver el programa de actos completo.

http://www.racv.es/vcia/content/xxvii-dia-de-la-llengua-i-de-la-cultura-valencianes-2-i-3-de-marc

La Real Academia de Cultura Valenciana nos invita a disfrutar de los actos organizados para el Día de la Lengua y de la Cultura Valencianas, en el que se conmemora la muerte de Ausias March.

Este año estará dedicado a la figura del ILM, SR. Xavier Casp. Poeta, escritor e intelectual. Figura insigne del valencianismo del siglo XX y que fue decano de la RACV desde el año 1990 hasta el 2001.

Valencia 2 a 3 marzo de 2015





PROGRAMA

Lunes 2 de marzo de 2015 a las 19.00 horas Conferencia Homenaje a Xavier Casp en el Salón de Actos de la RACV. Calle Avellanas, 26 - Valencia.

Martes 3 de marzo de 2015 durante todo el día, ofrenda floral en la tumba de Ausias March (puerta románica de la Sede de Valencia)

18.00 horas: Misa en el Altar Mayor de la Sede de Valencia, en memoria de Ausias March.
19.00 horas: En el Salón del Consulado del Mar de la Lonja de Valencia (entrada por la Calle de la Lonja, núm. 2)

Acto Institucional.

Informe de trabajos y proyectos de la Sección de Lengua y Literatura Valencianas de la RACV, por el Director de la Sección, el Ilustrísimo Sr. En Voro López Verdejo.

Presentación del Traductor Valenciano, por el Sr. Tomás Miralles, Becario del Patronato de la RACV.

Presentación de la edición "on line" de la Gramática de la Lengua Valenciana por el Sr. Òscar Rueda Pitarque, Agregado Colaborador de la Sección.

Remembranza de la figura de Xavier Casp Vercher
por el Ilustrísimo Sr. En Voro López Verdejo, Académico de Número y Director de la Sección y la Sra. Marta Lanuza Vives, Agregada Colaboradora de la Sección.

Cierre del acto con palabras del Ilustrísimo Sr. D. Enrique de Miguel Fernández, Decano de la RACV.

0 comentarios:

 
Back to top!