Searching...
jueves, 18 de diciembre de 2014

Plataforma per la Llengua apunta a los periodistas, políticos, empresas y artistas "que maltratan nuestra lengua"


Plataforma per la Llengua apunta a los periodistas, políticos, empresas y artistas "que maltratan nuestra lengua"

El nacionalismo señala y amenaza a los '20 enemigos del catalán'




¡Que tota Espanya s'entere de lo democràtics que són els nacionalistes catalans! ¡I en diners de tots els espanyols!
I sobretot els valencians, a vore si obrim els ulls més encara, aquells que tinguen dubtes sobre l'unitat llingüística i la formació dels “països catalans” ací tenen la resposta.

Des de CCV estem convençuts que als valencians a soles nos voldran mentres fan el camí al seu objectiu, que no vos enganyen. La gent que no és tolerant no se mereix que se deposite cap tipo de confiança ni intercanvi de res en ells i esta gent cada dia demostra més lo llunt que poden arribar per tal de conseguir lo que volen.

Com a eixample nos quedem en el President de França, al qual i cite textualment -encara que corregit al idioma valencià, i sabent que ells diran que són la mateixa llengua, mai conseguiran doblegar-nos- Hi ha que nomenar-lo enemic del català "Com a responsable d’un govern que no promou la diversitat llingüística al seu territori i no atén les demandes d'ensenyança en català i de reconeiximent oficial del català de numeroses famílies de la Catalunya Nort. -¡Ni que este senyor o el seu país hagueren de fer lo que ells manen!- ¡Puix no, pero ni França, ni els territoris valencians, balears, andorrans dels quals volen apropiar-se com si foren ells els amos!


Atres personages i époques gens agradables de recordar han intentar anexionar-se països i tots sabem com acabaren aquelles tràgiques històries. Estos nacionalistes haurien de deixar de clavar els nassos en casa dels veïns. Tots volem viure en pau pero no permetrem que se nos conquiste des d'un despaig i molt manco que intenten fer de les nostres vides res que se parega a “guettos”.





0 comentarios:

 
Back to top!