Searching...
viernes, 26 de diciembre de 2014

L'AVL i el PP mos furten als valencians / La AVL y el PP nos roban a los valencianos


L'AVL i el PP mos furten - Círcul Cívic Valencià"Sra." Mª Josep Català, "Sr." Santamaria, Diputats, Alcaldes, president de la Generalitat, a tots els que formen part del PPCV. 
¿No se'ls cau la cara de vergonya quan els entreguen astronòmiques sifres de diners a “persones, entitats…” que se dediquen a assessinar nostra llengua i cultura? ¿No són lo suficientment valents per a retirar-los l'inacceptable cantitat de diners que se'ls assigna des del seu govern?

Es l'única acadèmia que rep diners a cabaços i damunt se dedica a convertir una llengua milenària en una adoctrinada, normalisada i inventada de fa 80 anys per un ingenier cubà.

Sres. del PPCV ¿Realment creuen qué és açò lo que volen les seues votants? -si es que els queden- Els seus votants hui per hui l'únic que veuen es que s'estan deixant arrossegar pel catalanisme exacerbat, radical i no només a nivell autonòmic, des de la cúpula del PP nacional també s'observa des de fa ya massa temps que, en volta d’acabar en la tara imperialista i independentista, juguen a aparentar com que fan algun moviment i no se donen, o no volen donar-se conte que aixina envalentixen cada dia més al radicalisme imperialiste català.

Per supost no oblidarem donar-los les gràcies al "Sr." Aznar i al "Sr." Zaplana per colocar-nos una acadèmia catalanista que ningú els demanà i que damunt paguem tots els ciutadans. 

Mentres els valencians perden les seues cases, les associacions d'ajuda als necessitats baten récorts d'assistència i demanda i mentres l'endeutament del Regne de Valéncia cada dia supera llímits jamai esperats, ¿Qué fan vostés? 
 Círcul Cívic Valencià


La AVL y el PP nos roban a los valencianos - Círculo Cívico Valenciano
"Sra." Mª José Catalá, "Sr." Santamaría, Diputados, Alcaldes, presidente de la Generalitat, a todos los que forman parte del PPCV. 

¿No se les cae la cara de vergüenza cuándo les entregan astronómicas cifras de dinero a “personas, entidades…” que se dedican a asesinar nuestra lengua y cultura? ¿No son lo suficientemente valientes para retirarles la inaceptable cantidad de dinero qué se les asigna desde su gobierno?

Es la única academia que recibe dinero a espuertas y encima se dedica a convertir una lengua milenaria en una adoctrinada, normalizada e inventada hace 80 años por un ingeniero cubano.

Sres. del PPCV ¿Realmente creen qué es esto lo que quieren sus votantes?  -si es que les quedan- Sus votantes hoy por hoy lo único que ven es que se están dejando arrastrar por el catalanismo exacerbado, radical y no solo a nivel autonómico, desde la cúpula del PP nacional también se observa desde hace ya demasiado tiempo que, en vez de terminar con la lacra imperialista e independentista, juegan a aparentar como que hacen algún movimiento y no se dan, o no quieren darse cuenta que así envalentonan cada día más al radicalismo imperialista catalán.


Por supuesto no olvidaremos darles  las gracias al "Sr." Aznar y al "Sr." Zaplana por colocarnos una academia catalanista que nadie les pidió y que encima pagamos todos los ciudadanos. 

Mientras los valencianos pierden sus casas, las asociaciones de ayuda a los necesitados baten récords de asistencia y demanda y mientras el endeudamiento del Reino de Valencia cada día supera límites jamás esperados, ¿Qué hacen ustedes? 
 Círculo Cívico Valenciano

0 comentarios:

 
Back to top!