Searching...
miércoles, 3 de septiembre de 2014

Círcul Cívic Valencià presenta la seua pròpia app en Android

L´entitat cívica i cultural Círcul Cívic Valencià ha estrenat la seua pròpia aplicació Android per a smartphones i tablets. En ella, estareu conectats en tot moment a les últimes noticies i comunicats publicats en la web l´entitat i en els perfils socials de Twitter i Facebook.

L´app també té accés directe als continguts de les webs associades a CCV "¡Ausaes!" i "Esclat de Cultura", aixina com al diccionari on line de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV).

Lo més cridaner de l´app és la possibilitat de remetre a l´entitat de forma directa i anònima des d´una de les opcions de la mateixa qualsevol fotodenuncia en un text afegit, lo que contribuïx a que l´usuari puga enviar "at the moment" a l´associació imagens que evidencien les pràctiques catalanistes que li afecten.

Podeu descarregar l´aplicació directament des de Google Play en el vostre dispositiu mòvil, o punchant en el següent enllaç:


Des d´estes llínies, agraïm al desenrollador, Josep Sanahuja, soci de l´entitat, l´idea i l´esforç en la realisació de l´aplicació.






0 comentarios:

 
Back to top!