Searching...
jueves, 3 de julio de 2014

El @ppcv recupera la estratègia de l´escaparatisme valencianiste

Mos esperen 11 mesos d´escaparatisme i agitació dels valors valencianistes. Els diaris ABC i Las Provincias, abdós òrguens de comunicació al servici dels populars, porten uns dies donant desenroll estratègic a la campanya de comunicació en clau "valencianista" que els populars valencians pareix que han decidit tornar a desplegar, tal i com solen fer sempre que s´acosten eleccions. Unes eleccions, les autonòmiques i municipals de 2015, en les quals el PPCV es juga la continuïtat en el govern valencià, front a l´amenaça, cada volta més real, d´un tripartit o quatripartit d´esquerres catalaniste.



De poc o de res li va servir al PPCV esta estratègia esta vegada. L´entorn cívic i cultural valencianiste, que experimenta un gran reviscolament gràcies a l´aparició de noves entitats, com CCV o PLV, les quals unides a atres entitats ya existents i molt actives (Junts Front a l´AVL, Colectiu Fullana, Rogle Constantí Llombart, El Piló, Grup Cultural Ilicità Tonico Sansano d´Elig, Patronat de la RACV...) i en una cada volta millor coordinació i comunicació, ha creixcut en força i inteligència, s´ha fet més actiu i pragmàtic, i no es conforma ya en mers eixercicis d´escaparatisme o declaracions d´intencions buïdes de contingut real.

Les entitats valencianistes DEMANEM i EXIGIM als nostres governants autonòmics fets, actuacions determinants, contundència en les seues decissions i voluntat clara i manifesta de posar fi al procés de catalanisació que patim des de fa més de 30 anys.


Sr. Fabra: la Comunitat Valenciana no es ningún dique de contención a la expansión independentista. ¿Ha visto usted, sr. President, nuestros informes sobre el catalanismo en el sistema educativo, y cómo se adoctrina a las nuevas generaciones de valencianos en el nacionalismo catalán? ¿Por qué no se aplica un sistema educativo trilingüe único, en vez de favorecer la inmersión demandada por entidades radicales y auspiciada por su gobierno? ¿Por qué no se acaba con una academia impuesta por el nacionalismo catalán, que extermina nuestra lengua y cultura propias?

Si no se ataja con determinación este problema, gobierne quien gobierne en la Comunitat Valenciana, estamos abocados, antes o después, a ser un apéndice político y geográfico de los "països catalans" que con tanta profusión se promueven en las aulas valencianas, con tanto entusiasmo se cacarean en nuestras universidades, y con tanta predisposición se glorifican desde la AVL.




0 comentarios:

 
Back to top!