Searching...
martes, 4 de marzo de 2014

Carta de PLV i CCV a Ramon Ferrer demanant-li que dimitixca de la RACV


L´escrit fon lliurat ahir dilluns de matí en el registre d´entrada de la sèu de l´AVL per dos representants de PLV i CCV

Sr. En Ramón Ferrer Navarro
President de la AVL

Les entitats culturals i cíviques Plataforma Valencianista PLV i Círcul Cívic Valencià CCV, nos dirigim a vosté per a fer-li una reflexió. No pareix que siga vosté conscient de la falta de coherència que supon seguir sent membre de la RACV i presidir la AVL, ya que són entitats que defenen postures completament contràries a tots els nivells. La seua permanència en la RACV està causant un greu perjuí ad esta real institució, que pert credibilitat i crea desconfiança entre els valencians que la seguixen pel fet de seguir vosté en ella i, al mateix temps, presidir l´AVL.



Vosté ha de ser sabedor i conscient de que els seus companyons acadèmics de la RACV, tenint motius, segons els estatuts de la RACV com més avant vorem, no han volgut expulsar-lo per amistat, afecte o respecte. Tenim entés que el Decà anterior, el Sr. Simó Santonja, li escrigué una carta recordant-li les seues absències i vosté seguix sense assistir a la RACV. ¿No es dona conte que eixa carta era una invitació per a que dimitira? ¿No veu que els acadèmics de la RACV estan desijant que se'n vaja pero no saben cóm dir-li-ho? Faça voste com el Sr. Alfons Vila i elegantment pose la seua plaça d'acadèmic a disposició de la RACV, alegant falta de temps o lo que crega més convenient, els acadèmics li ho agrairan i el valencianisme també. Si no ho fa, tart o pronte la RACV es vorà obligada a expulsar-lo creant un conflicte a l'institució i als seus membres. ¿O creu que algun dia podrà tornar en la cara ben alta a la RACV?, sincerament creem que no.



Hem tingut accés als estatuts de la RACV, que vosté coneix, i trobem uns quants artículs pels quals vosté pert la condició d'acadèmic, renuncia o pot ser expulsat i són els següents:



L'artícul 12.3 establix que la baixa o pèrdua de la condició d'acadèmic té lloc “Per incompliment reiterat de les seues obligacions durant dos anys consecutius sense causa justificada”.



Artícul 16: “S'entén que renuncia a la seua plaça d'acadèmic: 1.- Els de Número que sense causa justificada, falten durant un any a les Juntes, i que avisats pel Decà, no complixquen en un atre periodo igual en les seues obligacions”.



Vosté ha incomplit estos dos artículs i ademés pot ser expulsat segons l'artícul 17: “Si algun acadèmic observara en públic conducta reprensible o despreciara la reputació de la RACV, dins o fòra d'ella, o incomplira obertament els seus acorts, podrà ser expulsat, a proposta raonable de la Junta de Govern, en Junta General citada a l'efecte”.



Ha de recordar que la normativa ortogràfica de a RACV és un acort pres en la seua Junta General i voste està incomplint este acort des de la AVL.



No faça que la seua amiga Amparo Cabanes, secretària de la RACV, ho passe mal redactant l'acta en la que es propon a la Junta General la seua expulsió, evite ser qüestionat en una Junta General que acabarà expulsant-lo, evite a la RACV passar per esta situació que a ningú beneficia i que pot tindre greus repercusions polítiques. 


Quede com un senyor i pose el seu càrrec a disposició de la RACV, alegant que li és impossible assistir i complir en les seues obligacions com a acadèmic pel càrrec que ara ocupa. Si està segur de que la RACV el vol i aprova lo que fa en la AVL simplement li diran que continue, pero en cas contrari dispondran de la seua plaça, com es feu en el Sr. Alfons Vila i ací pau i allà glòria per a tots.


Perdone l'atreviment pero pensem que este és un consell que a tots beneficia, perque no cal fer més sanc en este problema ni cal furgar més en la ferida.



Atentament 

En la Ciutat de Valéncia, a 26 de febrer de 2014 

La semana que ve el Cap del Gabinet de l´AVL Josep Lluïs Pitarch, nos ha aparaulat una reunió en Ramón Ferrer, President de l´AVL. Li farem arribar la nostra opinió de manera respectuosa respecte a les posicions antivalencianes de la seua institució.

0 comentarios:

 
Back to top!