Searching...
martes, 3 de septiembre de 2013

Círcul Cívic solicita a Delegació de Govern la no autorisació de la cadena independentista en Vinaròs

Círcul Cívic ha solicitat a la Delegada de Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, i al Subdelegat de Govern en Castelló, David Barelles, que no s´autorise la celebració de la cadena independentista en territori valencià.

Segons l´escrit remés per CCV, este acte, organisat per l´entitat filocatalanista Acció Cultural del País Valencià, representa una afrenta al títul VIII de la Constitució Espanyola, un agravi a l´Estatut d´Autonomia valencià i un claríssim vilipendi a les senyes d´identitat valencianes i la sensibilitat majoritària del poble valencià.



CCV denuncia el perjui econòmic i personal que representa el fet de tallar la N-340 durant dos hores, pel simple caprig reivindicatiu d´un grup radical gens representatiu de la societat valenciana.

Des de Círcul Cívic, s´aprofita la solicitut per a exigir a les institucions autonòmiques i nacionals el cesament definitiu de qualsevol subvenció pública a esta entitat, Acció Cultural, pel caràcter anticonstitucional i antiestatutari del seu ideari i propostes.



0 comentarios:

 
Back to top!